Slimming Patch

PREMIUM GOLD SLIMMING FOOT PATCH (PGS)

(DIPAKAI WAKTU MALAM!!!)

10 KEPING – RM15.00 + RM 6.00 (POS LAJU) = RM 21.00
50 KEPING – RM73.00 + RM 8.00 (POS LAJU) = RM 81.00
100 KEPING – RM 100.00 + RM 10.00 (POS LAJU) = RM110.00
 

Kini Memperkenalkan PREMIUM GOLD SLIMMING FOOT PATCH (PGS)

95%  nyahtoksin @ detox &

5% slimming

Sebagaimana DETOX FOOT PATCH mampu membuang toksin dan menurunkan berat badan, PREMIUM GOLD SLIMMING PATCH ini mampu membantu penurunan berat badan dengan LEBIH efektif dan selamat.

PREMIUM GOLD SLIMMING PATCH  100% Original (Kandungan Herba : 5% SLIMMING + 95% DETOX)

Premium Gold Slimming Foot Patch ini adalah dihasilkan berdasarkan pada produk Detox Foot Patch, tetapi ditambah dengan kandungan tambahan yang memberikan kesan tambahan iaitu slimming function. Dengan patch ini, pengguna bukan sahaja akan dapat membuang toksin di dalam badan, tetapi dapat menjadikan badan pemakai lebih anggun dengan adanya fungsi pelangsingan. Ini bermakna toksin dan lemak berlebihan akan dikeluarkan melalui penggunaan Premium Gold Slimming Foot Patch ini.

PERBEZAAN PGS & DETOX PATCH

Fungsi SLIMMING PATCH ialah 95 % merupakan kandungan DETOX + 5% kandungan SLIMMING. Terdapat campuran herba pada detox pad yang berfungsi untuk membuang lemak selain daripada menyahtoksin. Fungsi FOOT DETOX PATCH pula adalah untuk menyingkirkan toksin yang terkandung dalam badan yang kita kumpul dari sejak kita lahir lagi. Pembuangan toksin dapat menghindar kita dari penyakit2 yang berbahaya…

SLIMMING PATCH ni dibuktikan keberkesanannya oleh ujian yg dijalankan di hospital Tianjin:

1. Bahan ujian yang digunakan = Sliming Patch dan lagi satu Product 2. 30 orang digunakan utk ujian ini. 3. Tempoh ujikaji = 50hari utk 5 rawatan ( 1 rawatan = 10hari) 4. Skala keberkesanan a) Cured = ukur lilit perut berkurangan lebih 4 cm selepas 5 rawatan = 50 hari b) Improved = ukur lilit perut berkurangan dari 2.9cm ke 39cm selepas 5 rawatan = 50 hari c) Effect = ukur lilit perut berkurangan sedikit selepas 5 rawatan = 50 hari d) No Effect = Tiada perubahan selepas 5 rawatan = 50 hari

ANALISIS KEPUTUSAN: 1. Dari jumlah 30 orang yg diuji menggunakan GOLD SLIMMING PATCH : Cured = 3 orang Improved = 16 orang Effect = 8 orang No Effect = 3 orang Kesimpulannya hanya 3 orang dari 30 org yg tidak mengalami apa2 perubahan selepas pemakaian. 3 orang mewakili 10%. Oleh sebab itu Kadar keberkesanan produk ini adalah 90%. 2. Dari jumlah 30 orang yg guna Produk A, kesemua tidak mengalami apa2 perubahan.

Cara Penggunaan:

Arahan Penggunaan

1. Minum segelas air sebelum menggunakan Premuim Gold Slimming Patch (PGS).

2. Guna PGS sebelum tidur 5 hari seminggu. Rehat 2 hari, kemudian sambung program 5 hari semula.

3. Kawal pemakanan dan tidur yang baik untuk mendapakan hasil maksima.

4. Tidak sesuai untuk IBU HAMIL dan yang MENYUSUKAN anak dan pesakit kronik.

5. Berhenti menggunakan PGS sekiranya mengalami alahan.

6. Simpan pada suhu dingin kering serta jauhkan dari kanak-kanak.

7. Pastikan PGS yang telah digunakan dibuang dengan betul.

Dapatkan PREMIUM GOLD SLIMMING FOOT PATCH sekarang dan anda pasti terkejut dengan jumlah toksin yang keluar dari tubuh anda.

BAHAN-BAHAN UTAMA PREMIUM GOLD SLIMMING FOOT PATCH:

1. BLACK HAW – help to digest 2. FOLIUM SENNAE – help healing constipation 3. RHEUM OFFICINALE BAILL – cooling blood, help removing internal moisture, help to digest 4. MANGNOLIA OFFICINALIS – help to digest, help healing constipation 5. SODIUM SULFATE, ANHYDROUS – help healing constipation 6. COPTIS CHINENSIS – help to digest, help healing constipation and detoxing

Main function 1. detoxification beauty, clear body of beauty, promote metabolism, enhance immune function; 2. promote sleep, relieve fatigue, improve constipation, bad breath, and abdominal distention phenomenon, body sculpting Body; 3.gets rid of impurities, purify the blood, to improve the pigmentation, acne, body odor, foot odor; 4. eliminate the body moisture, foot, or quickly reduce the pressure on joints; 5. activated cells to reproduce the skin healthy, glossy state, anti-aging; 6. balance the body dirty feature, lipids, blood pressure, blood sugar and gradually return to normal.

Brand : Jun Gong.

Guna 8 jam je dah dapat result? Buang Toksin? Betul ke ni? Tak percaya? Cuba dulu baru tau!

Dalam tidur pun toksin boleh keluar? sungguh mudah!. Bagaimana? anda tampal, rehat dan tidur. Biar Foot Patch ni yang buat kerja (asbab). Bukan lama sangat. Hanya 6-8 jam sahaja dah memadai. Keesokannya, anda akan rasakan sesuatu yang lain dari hari biasa anda.

Pengalaman yang pasti anda tidak akan lupakan. Pengalaman apa tu? sudah pasti anda akan merasai kenikmatan tidur yang lena, kesegaran badan, tidak mudah lesu dan paling penting tidak stress! Wow!

Apakah Toksin? Toksin dalam tubuh manusia terjadi akibat pencemaran. Antaranya ialah pencemaran makanan akibat penggunaan bahan kimia secara berleluasa seperti racun perosak, racun serangga dan baja kimia untuk aktiviti pertanian. Kesihatan menjadi lebih parah apabila manusia mengambil makanan yang mengandungi bahan pengawet, perasa tiruan, bahan tambahan dan sebagainya merupakan punca utama terjadi toksin dalam badan. Inilah sebabnya terjadi pelbagai penyakit seperti tumor, kanser, migrain dan sebagainya.

Fakta daripada pelbagai kes penyakit mendapati bahawa hampir 90% punca penyakit adalah disebabkan oleh toksin. Di dalam sistem fisiologi tubuh, apabila seseorang itu sakit, badan sedang berusaha untuk menyingkirkan sisa-sisa bunagan, mukus dan toksin yang menghalang fungsi tubuh.Toksin yang berada di dalam saluran darah akan di bawa ke pelbagai bahagian organ dan merosakkannya.

Kesan Kemudaratan Toksin Kepada Tubuh? Hakikatnya, pengambilan makanan terlalu berasid seperti daging, makanan diperhalus seperti nasi, roti, gula, manisan, makanan goreng berminyak, protein berlebihan dan lain-lain adalah faktor yang menyumbang kepada masalah kesihatan. Di samping, makanan yang mengandungi bahan kimia seperti pengawet, pewarna dan perasa tiruan, antibiotik, racun perosak dan lain-lain.

Jika badan terlalu berasid serta berlaku proses penapaian dalam usus akan meningkatkan kandungan toksin di dalam badan keta. Toksin tersebut akan diserap dan melekat dalam darah yang menyebabkan terjadinya pelbagai masalah kesihatan atau penyakit. Antara penyakit yang diakibatkan oleh tindakbalas toksin dalam darah, ialah:-

Penyakit Kulit Penyakit kulit terjadi apabila toksin dalam darah cuba keluar melalui kulit. Pengumpulan toksin di dalam kulit akan mengakibatkan penyakit seperti jerawat, furunkel dan lain-lain.

Tumor Tumor berpunca daripada bahan buangan bertoksin yang berkumpul dipelbagai tisu badan.

Demam Demam adalah proses semulajadi badan untuk membersihkan diri sendiri. Apabila sel darah putih menentang toksin di dalam badan, Kadar metabolisme semakin cepat, mengakibatkan tubuh menjadi demam.

Penyakit Jantung dan Tekanan Darah Tinggi Toksin yang melekatkan di dalam darah akan menjejaskan kelancaran perjalanan darah. Ia menyebabkan jantung, bekerja lebih kuat untuk melancarkan perjalanan darah yang melalui saluran yang tersumbat. Ia akan mengakibatkan pembesaran jantung, sementara tekanan ke atas saluran tersumbat akan mengakibatkan tekanan darah tinggi. Di samping, buah pinggang dan sistem endoktrin dalam usaha membersihkan toksin akan merembes pelbagai jenis kimia yang menyebab terjadinya tekanan darah tinggi.

Oleh itu, langkah awal untuk menyembuhkan penyakit ialah dengan menyingkirkan toksin dan tidak semata-semata mengawal sebarang penyakit dengan ubat sahaja.

Toksin Meracuni Tubuh Anda?

Kulit mencerminkan kesihatan dalam anda. Ia berfungsi sebagai ‘kaca televisyen’ yang memaparkan apa yang berlaku di dalam tubuh manusia. Jika tubuh tidak sihat ia boleh dilihat daripada kulit yang tidak berseri, pucat, berjerawat dan kusam. Bukan setakat penyakit, kulit juga menjadi ‘suara’ memberitahu sama ada seseorang itu diselubungi perasaan tenang, gembira atau sebaliknya.

Justeru, setiap orang pastinya mahu kelihatan segar, bertenaga, berseri dan mempunyai kulit yang mulus menawan. Ramai yang hanya mengutamakan kecantikan dengan memberi penekanan dari luaran. Tidak kira lelaki mahupun wanita, masing-masing sanggup mengeluarkan sejumlah wang untuk membeli vitamin, set penjagaan kulit dan juga makanan tambahan.

Namun, TIDAK ramai yang terfikir untuk melakukan pembuangan toksin dalam badan. Bayangkan jika seseorang yang tidak pernah membuang toksin sejak lahir hingga umurnya mencecah 30 tahun, bermakna sudah macam-macam sisa toksin terkumpul dalam badannya. Jika sistem semula jadi tubuhnya tidak mampu untuk membuang toksin tersebut secara semula jadi, itulah yang akan menyebabkan kulit seseorang itu kusam, berjerawat dan banyak lagi keburukan lain.

Toksin terdapat hampir di semua organ manusia, di mana sebahagian besarnya terhasil apabila sisa makanan yang tidak dicerna sepenuhnya, pemakanan ubat-ubatan kimia, merokok, pengambilan minuman keras dan pemakanan yang tidak seimbang, tidak dapat dikeluarkan dari dalam tubuh. Justeru, sisa-sisa ini akan terkumpul di mana-mana bahagian dalam organ tubuh manusia lalu menghasilkan toksin. Sepatutnya semua sisa-sisa ini dikeluarkan dengan cara semula jadi membabitkan dua organ utama utama iaitu hati dan usus. Rutin pembuangan air besar terganggu.

Antara kaedah penyingkiran toksin secara semula jadi ialah melalui perkumuhan seperti pembuangan air besar yang perlu berlaku sekurang-kurang sekali sehari bagi orang normal.Terdapat mereka yang hanya membuang air besar seminggu sekali. Ini kerana corak pemakanan yang tidak betul seperti kurang mengambil makanan berserat dan minum air masak serta kurang bersenam.

Sedangkan proses membuang air besar yang normal dan baik untuk seseorang ialah sekali sehari. Namun jika seseorang tidak membuang air dengan kadar yang sepatutnya, kemungkinan besar, najis yang berada di dalam usus akan menjadi hitam dan melekat pada dinding usus seterusnya menjadi toksin dalam tubuh. Toksin yang tidak dikeluarkan secara semulajadi itu pula, akan diserap semula dalam badan.

Tubuh tidak pernah melakukan proses detox atau nyah toksin sejak lahir, biasanya akan menghantar ‘tanda’. Tanda-tanda seseorang itu BANYAK toksin:

  1. Kerap sakit kepala.
  2. Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab.
  3. Susah bangun tidur.
  4. Bahagian keliling mata gelap.
  5. Bahagian-bahagian tertentu di permukaan kulit seperti di bahagian bawah lengan, celah paha dan sebagainya juga akan kelihatan gelap daripada warna asal kulit.
  6. Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi.
  7. Sinus.
  8. Berat badan meningkat.
  9. Kehadiran selulit.
  10. Masalah jerawat dan banyak lagi.

Semua ini adalah tanda-tanda bahawa tubuh perlu menjalani proses nyah toksin bagi membersihkan ruang yang tersumbat.Jun Gong Foot Patch umpama ‘alat’ pencuci yang ‘menyerap’ sisa buangan yang tidak pernah dibuang dalam tempoh yang sepatutnya.” Toksin berlebihan mempengaruhi emosi.

Kajian yang menunjukkan bahawa jika seseorang mengalami toksin berlebihan dalam badan ia bukan hanya melibatkan fungsi anatomi tubuh tetapi emosi juga seperti:

  • Rasa was-was/ragu-ragu.
  • Mudah berasa marah.
  • Emosional
  • Sering tidak tenang.

Toksin yang tidak dibuang menyebabkan lymphatic system (sistem limfa) tidak berfungsi dengan baik. Ia menjadikan seseorang degil, tidak boleh duduk diam, kelam kabut dan tidak yakin dengan kebersihan.

Alternatif lain membuang toksin: Terdapat juga cara yang lebih ekstrem iaitu melalui proses yang dinamakan colonic irrigation atau mencuci usus. Cara ini dibuat dengan memasukkan tiub ke dalam usus dan menyedut kotoran yang ada di dalamnya. Ianya agak mahal dan hanya boleh dilakukan oleh pengamal perubatan yang diiktiraf. Oleh itu, kenapa perlu mengeluarkan kos yang mahal dan berisiko?

Jadi, apa pilihan alternatif anda?

Sejak akhir-akhir ini heboh diperkatakan tentang kehebatan foot detox patch atau koyok kaki di Malaysia. Ada yang mahal, murah dan ada juga yang tiruan. Yang mana pilihan anda? anda tentukan… Tepuk dada tanya selera tapi jangan sampai tertipu dan terpedaya..

Saintis telah mengkaji lebih 24 tahun tentang detox pacth yang menjadi salah satu alternatif untuk menarik dan mengeluarkan toksin dalam tubuh melalui tapak kaki.Tiada teknologi maju penghasilan detox pacth yang berkualiti tinggi selain daripada teknologi daripada korea yang terbukti dengan kajian sains. Kini, di pasaran malaysia telah berlaku kebanjiran detox pacth tiruan yang dibeli, tiada keberkesanan dan pad akan kehitaman selepas digunakan, pad menjadi keras dan tanpa memberi anda manfaat penyingkiran toksin dalam badan. berhati-hati dengan detox pacth tiruan dan harganya terlalu murah. anda hanya membazirkan wang anda.

Fungsi:

  1. Membantu buah pinggang dan sistem limpa menjalankan fungsi pembersihan toksik dari badan
  2. Membantu mendapatkan tidur yang lena, menghilangkan sakit kepala dan menghilangkan kepenatan.
  3. Membantu menghilangkan kesakitan dan lenguh pada kaki.
  4. Meningkatkan tahap imuniti,pengedaran darah dan membantu penstabilan metabolisme.
  5. Mengurangkan ketegangan pada otot dan membuang air berlebihan dalam badan.
  6. Menjauhkan dari sembelit

Prinsip : Berdasarkan kepada ilmu perubatan Cina, badan kita menpunyai lebih 360 titik akunpuntur, dimana 60 titik akupuntur ditemui di bahagian kaki. Bahagian kaki atau lebih sinonim sebagai “jantung kedua” ianya merupakan zon refleksi untuk organ dalaman utama badan kita dan merupakan “rumah” kepada pelbagai jenis toksik.

Apabila kita memakai foot detox patch, apabila pengedaran darah berlaku di bahagian tapak kaki, foot detox sachet akan menyerap toksik yang dibebaskan dari titik akupuntur. Dengan hanya menggunakan dalam tempoh satu malam sahaja kita akan dapat melihat kesan penggunaan iaitu perubahan dari segi warna dan bau foot detox sachet (dari warna cerah ke warna coklat perang/hitam).

Nak yang Asli atau Tiruan?

Tips mengenalpasti produk yang Asli

Atau nak yang mahal?

Mengapa bayar lebih sedangkan anda boleh dapat dengan harga yang jauh lebih murah dengan kualiti yang sama? boleh save duit untuk beli keperluan lain.

Hakikatnya di Malaysia ni tiada kilang yang menghasilkan foot patch dengan ramuan tersendiri. Semuanya diimport dan menjalani proses ‘repacking’ semula (OEM) di sini. Bila di ‘make up’ cantikler rupannyer.. harga pun tinggi… sendiri mau ingatlah…

Jadi, Apa Tunggu Lagi ??? Harga promosi cuma RM15 untuk 10 keping

Teramat murah berbanding jenama terkenal yang memberikan kesan yang sama !

HARGA BIAR REALISTISTIK! YANG TERLALU MURAH MUNGKIN TIRUAN @ niat untuk menipu!!!

Jangan sampai wang anda terbuang begitu sahaja…

NAK YANG MAHAL? KENAPA BAYAR LEBIH SEDANGKAN ANDA BOLEH DAPAT DENGAN HARGA YANG JAUH LEBIH MURAH DENGAN KUALITI YANG SAMA..

One Response to Slimming Patch

  1. nurrfarr says:

    NEW ARRIVAL OF SLIMMING PATCH (100% SLIMMING FUNCTION).
    Trial 10 pieces @ RM25.
    Limited stock!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s