Testimonials

Testimonials Sabun Susu Beras

Apa kata mereka…..

Testimonials Premium Gold Slimming Patch

Testimonial 1
epal dah guna PGS 1 pack..ada kesan la..
badan dah rasa ringan..pastu epal ada tampal kat pinggul..maklumlah badan epal ni cam pir..(bukan cam epal) hari2 epal tampal kat pinggul..mlm tmpal kat tpk kaki..hurm..mmg lost 3 inci kat pinggul..ok aper..

Testimonial 2
mimi dh turun lagi 0.5kg..total 2 kg dh hilang…

nk tanye..tmpal kt perut blh x?
byk lemak…

Testimonial 3
mmg ada kesan, bdn ringan dan masalah sembelit saya tanggung sejak lama, kalu x mkn ubat x buang air besar lah saya, sejak pakai, ari ke5, masalah tu ketara berkurangnya, sygnya beli aritu 60pcs share bertiga dg kwn pejabat, skrg nmpk ada kesan positif, dah sume bersungut kenapalah order sikit sangat

Testimonial 4
Mula2 tak nak caya..igt timbang rosak… dah try penimbang berbeza…mmg turun betul berat saya walau baru pakai 2 hari pgs tu….selasa mlm tepek 1 kt perut..before tido timbang 63.8kg… bgn pagi jadi 63.4kg.. pastu siang tu saya tepek lagi kt perut n paha kiri kanan.. mlm tepek kt tapak kaki…pagi khamis dh 62.1kg..ermm…mcm tak caya laks..hehe..sbbnya sy still makan nasi mcm biasa 2x sehari..selalu igt testimoni org betui ka? dah jadi kt diri sendiri rupanya….hehe…it nak order lagi yg pgs tu ada lagi stok tak?

Testimonial 5
Insya’Allah… Ader lagi order lepas nih..
Alhamdulillah.. Kesan bagus untuk customer-customer Linda setakat nie..
Selain senang bangun pagi, lenguh-lenguh badan ngan kaki hilang..
So far.. Memang senang buang air besar…
Insya’Allah… Ader kesan len coming tuh..
Kene pakai berterusan kan??

2 Responses to Testimonials

  1. Nur Amalina says:

    Salam alayk..

    SYukran pada kak nuris..perkenalkan sabun susu beras pada saya…sgt suka menggunakannya..masalah kulit yg dihadapi beransur baik, baru hr ke2 menggunakannya sudah menampakkan kesan yang amat baik..kesan hitam akibat alergik berpeluh makin berkurangan..kulit pn rsa bertambah gebu…lepas ni xrisau nk exercise mengeluarkan peluh….^^,

    • nurrfarr says:

      salam.sm2 kasih dik:) alhamdulillah..berkat usaha kita bsama.
      lafazknlah alhamdulillah…smoga kt sentiasa mjadi org y bsyukur (peringatn utk diri sdiri..hihi)…ssungguhnya, Allah adalah pberi segala pnawar & pyembuh sgala pyakit &kmudaratn, k.nuris hny skdr bkongsi manfaatnya shj.

      apapn, terima kasih byk3 krn sudi mjadi testimoni kpd NurrFarr Beauty Shop. akak cyg kamu krn Allah!!!!! hny Allah y dpt mbalas sgala kbaikn dik amal:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s